AFTER SOPHIE CALLE

Sophie Calle er en fransk kunstner, som jeg egentlig ikke kendte så meget til før jeg så en udstilling af hende på Louisiana for en del år siden. Hun arbejder med en blanding af foto, video og tekst, som har et meget poetisk og fortællende udtryk. Man kan let drømme sig væk i hendes værker, som oftest er drevet af en nysgerrig for andre mennesker og deres skæbner. Den tilbøjelighed kender jeg fra mig selv, jeg kan tit blive optaget af mennesker og forestille mig hvem de er og hvad deres historie rummer. Det er især en følelse der rammer mig når jeg er i fremmede byer og lande på rejser. Jeg ønsker mig derfor dette smukke print af Sophie Calle fra Helle Thygesen, som både er visuelt smukt, men samtidig enormt prikker til fantasien og kan fortælle en tusind historier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *