Efteråret betyder tid til te

De fleste af os må nok se os skyldige i at forsømme den daglige te med to-go kaffe og kaffemaskinens brummen. Det er jo synd – både fordi at te indeholder en masse vitaminer som C-vitamin, E-vitamin, selen og zink, og så smager den fantastisk. I de senere år er udvalget af te eksploderet og du kan nu vælge mellem hvid, grøn, sort, rød, oolong, matcha og listen fortsætter.

Og for de æstetisk interesserede er det jo et ekstra plus med de mange smukke tekander, krus og nu senest fine tehætter. De farverige tehætter er syet i engelske liberty-stoffer og vil være et smukt supplement til ethvert teselskab. Du kan købe tehætterne hos Stilleben, eller hvis du har håndelag, er det bare med at kreere din egen helt personlige udgave. Også en helt oplagt julegaveidé til dine kære, hvis du spørger mig.

Tehætter fra Milsted hos Stilleben, 1.150 kr.

0 comments on “Efteråret betyder tid til te

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *