Boligreportage: Moderne kunst møder klassisk Klampenborg

Velkommen til et klassisk engelsk rækkehus i Klampenborg der emmer af designtradition, men skiller sig ud fra mængden med tilført moderne kunst, kreativitet og originale valg.

Dette smukke hjem emmer af klassisk Klampenborg stemning, men hvis du kigger nærmere vil du kunne spotte en række utraditionelle valg, som de farverige puder fra Creme de la creme de la Edgar og den skulpturelle lampe fra Ana Kraš. Kombinationen af klassiske møbler, smuk stuk og store buketter af hortensia, sat sammen med mere moderne interiør som marrokanske tæpper, collagekunst af Evren Tekinoktay og til sidst tilført et strøg fin skødesløshed, gør dette hjem helt fantastisk i mine øjne.

Det engelske rækkehus i Klampenborg har bibeholdt de originale detaljer, som høje sprossede vinduer, mat sildepaket og stor pejs.

Spisebordet i marmor af Poul Kjærholm har fint selskab af PH-lampen i glas og antikke sølvstager.

Et af mine store ønsker er at eje en collage af Evren Tekinoktay. Jeg har set flere udstillinger med hendes værker og farverne og teksturene træder kun endnu mere frem live. Værket her tilføjer stuen personlighed og karakter, og binder farverne i rummet sammen på smukkeste vis.

Den kreative udklipsvæg skaber en spændende dynamik i rummet, og den idé kan man sagtens skrive sig bag øret. Det fungerer især godt, som her på et teenageværelse, eller på et kontor med udskiftende inspiration.

De syrenfarvede vægge på husets badeværelse er helt i tråd med sæsonens mest hypede farve lilla.

Børneværelset domineres af legetøj og levet liv – præcis som det skal være.

Lampen i farvet garn fra multikunsteren Ana Kraš, er placeret som skulptur og farverne spiller op i mod rummets indretning.

Dem imponerende hall er som taget ud af et eventyr, og de originale ruder og hoveddøren understreger det herskabelige udtryk.

Billeder er hentet fra Pinterest.

0 comments on “Boligreportage: Moderne kunst møder klassisk Klampenborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *